Аарън Рамдейл се премести в Арсенал от Шефилд Юнайтед за 30

...
Аарън Рамдейл се премести в Арсенал от Шефилд Юнайтед за 30
Коментари Харесай

Рамсдейл призна за колко време смята да остане в Арсенал

Аарън Рамдейл се реалокира в Арсенал от Шефилд Юнайтед за 30 милиона паунда през лятото на 2021 година Той бързо зае мястото на номер 1 в проектите на Микел Артета и впечатли задоволително в актуалната акция, в която Арсенал се бори за купата във Висшата лига. Вратарят се надява, че ще има доста повече оценки през времето му в Северен Лондон, като има предпочитание от негова страна да приключи кариерата си при " артилеристите ".

" Беше сложен интервал, преминавайки от клуб в клуб, даже преди да отида чартърен, в никакъв случай не съм си представял да напусна Борнемут след година, в никакъв случай не съм си представял да напусна Шефилд Юнайтед след година. Но в този момент това е място, където мога да се видя след 10, 12, 15 години. Това е задачата да останеш на върха за толкоз време. Надяваме се, че в никакъв случай няма да ми се наложи да напусна и ще стана същински воин и легенда в този футболен клуб ", показа Рамсдейл

" От първото телефонно позвъняване, от първия ден, в който Артета каза, бъди себе си, не е нужно да си някой, който се крие зад имидж, или да избягваш да приказваш в съблекалните, бях убеден в себе си. Първия ден, когато влязох, за благополучие познавах няколко от момчетата от предходни клубове или Англия, тъй че съумях да вляза и да се пошегувам незабавно и хората можеха да видят моя темперамент. Това несъмнено ми разреши да изразя себе си на терена от първия мач ", добави вратарят.

Рамсдейл има 66 мача за Арсенал и ще се надява да има повече време за мачове, преди вероятно да замине с Англия за интернационалната пауза, защото " артилеристите " се приготвят за конфликт от 1/8 на Лига Европа със Спортинг в четвъртък и домакинство във Висшата лига среща с Кристъл Палас през уикенда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР